Bungee, pilotování i škola smyku: Zážitkové dárky pro ženy překonávají stereotypy

Tradiční dárky pro ženy často spadají do kategorie kosmetiky, šperků nebo módy. I když mohou potěšit, často nepřinášejí dlouhodobější hodnotu a nechtěně podporují zastaralé stereotypy. Zážitkové dárky přináší svěží alternativu, která oslavuje ženy jako komplexní jedince se širokými zájmy a touhami. Jaké jsou v kurzu?

Kurzy jako nejlepší dárky pro podporu seberozvoje

Seberozvoj je hojně skloňované téma. Možná to na první pohled nevypadá, ale rozvíjení vlastních dovedností může být mnohdy i skvělá zábava. Najděte, co vaši obdarovanou opravdu zajímá, a umožněte jí se zlepšit díky rozmanitým kurzům. 

Pro inspiraci přinášíme například: kurzy herectví, šperkaření nebo možnost vyzkoušet si kování na vlastní kůži. Opomenout nesmíme ani školu smyku, kde se poutavým a bezpečným způsobem naučí zvládat krizové situace, které dřív nebo později potkají na silnici každého řidiče či řidičku.

Další možností je vyzkoušet si povolání na zkoušku. Třeba pilotování letadla nebo možnost stát se ošetřovatelkou v zoo.

Adrenalinové zážitky, se kterými překoná sama sebe

Tandemový seskok padákem, akrobatický paragliding nebo třeba jízda ve formuli. Adrenalinový dárek pro ženy může mít mnoho podob. Akčních zážitků je na výběr tolik, že možná nebudete vědět, který bude ten nejlepší. 

V tom případě vsaďte třeba na bungee jumping z 62 metrů vysokého mostu, který se umístil na špici ankety Zážitek roku 2023 pořádaného pod záštitou největší česko-slovenské zážitkovky Adrop. Nebo začněte trochu zlehka a darujte bungee z 36 metrů vysoké televizní věže, která je skvělým prvním skokem do adrenalinových sportů.

Relaxační zážitky jako únik před každodenními starostmi

Relaxační zážitky, jako jsou wellness pobyty, masáže nebo lázeňské procedury, dávají ženám skvělou příležitost k odpočinku a regeneraci. Tyto dárky pro ženy jsou ideálním způsobem, jak se odreagovat od stresu a obnovit tělesnou i duševní pohodu.

Kdybyste chtěli být trochu originálnější, můžete zvolit například pivní lázně, kde k blahodárné koupeli patří do ruky i půllitr s lahodným mokem, nebo vinařské wellness, kde po koupeli ve vinné směsi čeká ještě odměna v podobě koštování místních víneček.

Bungee, pilotování i škola smyku: Zážitkové dárky pro ženy překonávají stereotypy Bungee, pilotování i škola smyku: Zážitkové dárky pro ženy překonávají stereotypy Foto: Adrop.cz

Únikové hry pro milovnice šifer a záhad

Únikové hry nabízí dobrodružství plné hádanek a rébusů. Jsou perfektním dárkem pro ženy, které mají rády logické úkoly a řešení záhad. Hraje se vždy v týmu, takže je to také skvělý způsob, jak vytvořit společné vzpomínky.

Zážitkové dárky pro ženy jsou nejen o akci a dobrodružství, ale také o osobním růstu a rozvoji. Překonávají tradiční stereotypy a nabízí ženám možnost prožít něco jedinečného a nezapomenutelného, co odráží jejich pravou povahu. Tak už víte, co vyberete?

Bungee, pilotování i škola smyku: Zážitkové dárky pro ženy překonávají stereotypy Bungee, pilotování i škola smyku: Zážitkové dárky pro ženy překonávají stereotypy Foto: Adrop.cz

Související

Ilustrační foto

Dovolená se blíží. Kde na ni vzít, když nejsou peníze?

Letní sezóna se blíží a s ní se zvyšuje i touha po odpočinku a dobrodružství. Mnoho lidí si ale dovolenou nemůže kvůli nedostatku financí dovolit. Naštěstí existuje hodně možností, jak si užít volno naplno i s nízkým rozpočtem a jak nemilou situaci vyřešit.

Více souvisejících

pr článek

Aktuálně se děje

před 23 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Požár průmyslové budovy v Kladně. Více než sto hasičů ho dostalo pod kontrolu

Více než sto hasičů zasahovalo ve čtvrtek u požáru průmyslového objektu ve středočeském Kladně. Z místa události se nad město valil hustý černý dým. Hasičům se v odpoledních hodinách podařilo dostat plameny pod kontrolu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy