Ve StarDance se rozhodlo o finalistech, dotancovala Iva Kubelková

Ve StarDance se v sobotu večer rozhodlo o tom, kdo postoupí do finále, kterým letošní řada soutěže vyvrcholí za týden, kdy budou vyhlášeni vítězové, tedy král a královna tanečního parketu. Dnes tančily ještě čtyři soutěžní páry, postupujícími jsou Eva Adamczyková, Darija Pavlovičová a Vavřinec Hradilek.

Dvanáctou řadu StarDance prozatím opustili herec David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná, jeho kolegyně Ivana Chýlková a dřívější porotce Jan Tománek, zpěvák a muzikant Richard Krajčo a jeho slovenská taneční partnerka Dominika Rošková, zpěvačka Tereza Mašková a tanečník Daniel Kecskeméti, herec Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou a naposledy cukrář Josef Maršálek a Adriana Mašková.

Letošní ročník soutěže stejně jako v minulosti moderují Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů však letos hodnotí pouze tři porotci, a sice Zdeněk Chlopčík, Richard Genzer a Tatiana Drexler.

Jako první sledovali úvodní výkon moderátorky a modelky Ivy Kubelkové a Martina Prágra, kteří zatančili valčík. Podle hodnocení byl velmi dobrý, ačkoliv došlo i na výtky. Výsledkem byly tři devítky a celkových 27 bodů.

Navázali olympionik a kajakář Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková s temperamentním tangem. Drexler ho označilo za sportovcův nejlepší tanec v soutěži, což se odrazilo na bodech. Pár jich dostal 26.

Třetí dvojicí sobotního večera byli herečka Darija Pavlovičová a Dominik Vodička s druhým valčíkem během prvních tří tanců. Podle Chlopčíka chybělo jen málo k zisku nejvyšší známky. Bylo z toho 27 bodů.

Úvodní kolo zakončili olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, kteří předvedli televizním divákům sambu. Oceněna byla náročná choreografie. Porotci udělili páru 26 bodů.

Druhou rundu odstartovalo paso doble Kubelkové a Prágra, ale slovní hodnocení bylo poměrně dost kritické. Známky ale daly dohromady slušných 24 bodů. Následovali Hradilek a Bartuněk Hrstková, kteří zatančili rumbu. Chlopčíkovi chyběl prožitek, bylo z toho opět 24 bodů.

Paso doble zbývalo také Pavlovičové a Vodičkovi, kteří si vyslechli překvapivou výtku na příliš krutou choreografii. Výsledkem bylo 27 bodů. Vydařeným waltzem za 29 bodů uzavřeli druhé tance Adamczyková a Mazůch. Šlo o nejlépe hodnocený výkon večera.

Následovalo první rozhodnutí, při němž moderátoři oznámili jména dvou postupujících do finále, jak bylo předem avizováno. Finálovou účast si jako první zajistili Adamczyková a Mazúch, brzy je následovali Pavlovičová a Vodička. Další dva páry čekalo ještě jedno představení na tanečním parketu. 

Cha-chu si pro rozstřel zvolili Kubelková a Prágr, Hradilek a Bartuněk Hrstková se spolehli na waltz. Tance se už obešly bez bodové hodnocení ze strany poroty, rozhodovali pouze diváci. Do finále postoupili druzí jmenovaní, před jeho branami skončila moderátorka a modelka Iva Kubelková. 

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance Česká televize Iva Kubelková Eva Samková (snowboardistka) Vavřinec Hradilek (kajakář)

Aktuálně se děje

před 4 minutami

před 41 minutami

před 1 hodinou

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Kaliňák: Ficova zranění jsou rozsáhlá. Mnoho věcí se bude muset znovu naučit

Slovenský ministr obrany Robert Kaliňák dnes na tiskové konferenci uvedl, že rozsah zranění u premiéra Roberta Fica, která byla způsobena čtyřmi střelnými ranami vypálenými atentátníkem, je tak rozsáhlý, že odpověď organismu může být ještě náročná. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy